Äntligen lite eggande godis…höhö

Jag finner Påsken vara den mest meningslösa högtid av högtider. Dels är jag totalt ointresserad av en gammal sagobok aka. Bibeln, dels så gillar jag inte de läskiga sockeräggen som alltid tränger sig in i godishyllan. Men jag gjorde mitt eget godis eftersom jag inte kunde låta bli. Receptet och idé snodde jag rakt av från Tasteline. Det var en alldeles för kreativ galenskap för att jag skulle våga ta åt mig äran.

Det här inlägget postades i Kakor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen lite eggande godis…höhö

 1. Vardagsdrömmar skriver:

  Toppenblogg detta. Skall bokmärkas! :)

 2. Mattias skriver:

  Åh så trevligt! =)

 3. Alice Brax skriver:

  Receptmakerskan av de stekta godisäggen uppskattar att bli anklagad för galen kreativitet. Tack!

 4. Mattias skriver:

  Åh, så härligt! Galet är bra, det ska du veta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>