Ang. den nya designen

Jag håller, som ni kanske har märkt, på med att designa om bloggen. Jag är minst sagt bättre på att baka än på att programmera men ska fixa till allt så fort jag får tid. Och jaaa, ni kommer att kunna leta runt bland kategorier, hitta gamla inlägg, söka mm. Tålamod bakgalningar! :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ang. den nya designen

  1. Catharina skriver:

    Jag gillar den smått ekivoka headern!

  2. Håller med om headern – toppen! Jag är hopplös på allt som har med design att göra, så jag förstår att det tar tid ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>