Amelias jubileumstårta!

Min mamma prenumererade alltid på Amelia när jag växte upp. Även om jag kanske inte brydde mig om vilken bh som var bäst för min byst, eller varför unga män var ”det nya svarta”, så läste jag horoskopen med glädje och kollade på de glansiga bilderna.

Att jag nu fick göra en fabulös tårta till deras jubileumsnummer är j bara kalaskul. 17 år har tidningen hunnit bli, GRATTIS! Så varför inte slå på stort med en galet enkel tårta som fullständigt exploderar av godis!? ;)

Ni får ju köpa tidningen om ni vill ha receptet. Älskar dock den lilla skålen på toppen som…oops…har råkat läcka lite godis över hela kalaset.

Någon som är sugen? Jag kan ju berätta att 80% av tårtan (som vi inte åt) ligger väl förvarad i frysen hos Jonas föräldrar inför stundande fikapauser och sockerchocker. Men vi gjorde en tapper insats att försöka äta upp den. Galet god vill jag meddela!

Det här inlägget postades i Tårtor. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Amelias jubileumstårta!

 1. lilla S skriver:

  Fabulös, minst sagt!

 2. Åh – milde tid, vilken fullständigt underbar tårta!!

 3. Pingback: Bake my day – min nya favoritblogg | Kakbloggen - recept på cupcakes kakor fika bullar kladdkaka och semlor

 4. Andreas Ivarsson skriver:

  Tja Mattias.
  Jag har precis upptäckt din blogg senaste veckan och den här tårtan är helt underbar. Självklart har jag tipsat mina läsare om din blogg och jag blir nästan lite sugen på att köpa Amelia bara för att komma åt bilderna och receptet (http://kakbloggen.se/2012/05/bake-my-day-min-nya-favoritblogg/).
  Keep up the good work!

 5. Christine skriver:

  Sjuukt fin tårta. Vitt och rött är bland de snyggaste färgerna ihop.
  Måste köpa tidningen så jag får receptet.

 6. Vilken snygg tårta! Säkert god också!!

 7. Mattias skriver:

  Jättegod i sin enkelhet! :)

 8. Fröken Pyssel skriver:

  Hittade just hit. Vilken underbar blogg och så kreativa charmiga och fina bakverk. Tårtan till Amelia är helt fantastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>